Termeni si Conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului https://emenaj.ro si de aceea va recomandam citirea cu atentie a acestora.
S.C. Proeka Concept S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Accesul / vizitarea / efectuarea unei comenzi in cadrul acestui site de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala:
S.C. Proeka Concept S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare) pe site-ul https://emenaj.ro si NU ii confera dreptul de a utiliza / descarca continutul acestui site, de a modifica partial / integral site-ul, de a reproduce partial / integral site-ul, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera sau fara acordul prealabil scris al acesteia titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Tot continutul site-ului https://emenaj.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, email-uri, programe sau alte date inclusiv domeniul https://emenaj.ro sunt proprietatea S.C. Proeka Concept S.R.L.
Din aceasta cauza utilizarea domeniului, a numelor de comercializare, logo ului, in forma directa sau „ascunsa” fara acordul S.C. Proeka Concept S.R.L. sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Preturile afisate nu includ TVA. S.C. Proeka Concept S.R.L. nu este platitoare de TVA. Preturile afisate sunt finale!

Securitate si confidentialitate:
Datele pe care le furnizezi la crearea unui cont pe https://emenaj.ro sunt folosite pe de o parte pentru a te putea identifica si pentru a-ti putea livra produsele comandate cat mai repede si in conditii de siguranta, iar pe de alta pentru a realiza o baza de date care va fi utilizata pentru a va anunta aparitia unor oferte speciale, evenimente importante, modificari in oferta de produse etc.
Obligatia ta la momentul inregistrarii pe site este sa furnizezi date adevarate, exacte si complete despre tine asa cum este cerut de formularele de inregistrare ce pot fi gasite pe site, sa mentii si sa innoiesti datele tale de inregistrare atunci cand este cazul.

Toate informatiile tale scrise in formularul de inregistrare (nume, adresa, telefon, adresa de e-mail, etc), precum si mesajele private sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite niciodata unei terte parti, exceptie facand cazurile in care legea ne obliga.

Politica anti-spam:
Site-ul https://emenaj.ro nu incurajeaza spam-ul si va asigura ca datele dvs personale sunt in deplina siguranta dupa inregistrarea in baza noastra de date. Este important de retinut ca https://emenaj.ro nu furnizeaza adresa ta de email unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera adrese de email obtinute prin intermediul acestui site.
De asemenea nu divulga adresa ta de email sau adresa postala altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul tau explicit.

Garantie:
Produsele comercializate prin intermediul magazinului nostru https://emenaj.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si sunt insotite de bon / factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Orice produs cumparat beneficiaza de certificat de garantie valabil in Romania, emis de furnizorul nostru.
La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului neconform impreuna cu o copie dupa bon / factura fiscala.

Produsele prezentate pe https://emenaj.ro sunt comercializate de S.C. Proeka Concept S.R.L., iar preturile produselor pot fi schimbate oricand, de aceea va rugam sa verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, intrebari sau probleme legate de o comanda nu ezitati sa ne contactati la adresa de email: contact@emenaj.ro

Aplica codul ”eMENAJ10” produselor din categoria Fashion si beneficiezi de 10% REDUCERE !Alege din Oferta