Politica de Confidentialitate

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor GDPR – General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, eMenaj.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati.

Securitatea datelor dumneavoastră personale este o prioritate pentru noi, in consecință acordăm cea mai mare atenție datelor personale și protecției acestora.

Cine suntem:
În cadrul acestor principii ale prelucrării datelor cu caracter personal, S.C. Proeka Concept S.R.L. deținătoarea eMENAJ.ro este operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. ni le transmiteti si doreste să vă informeze ce date colecteaza despre dvs. și cum le foloseste în continuare.

Ce date colectam:
Numele și prenumele, adresa( domiciliu, livrare, facturare ), adresa de e-mail, numărul de telefon, metoda / informații de plată.

In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Netopia MobilPay, www.mobilpay.ro. Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele eMENAJ.

Completarea de catre utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata pentru utilizarea si prelucrarea datelor de catre eMENAJ.

De ce avem nevoie de date:
Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza serviciile, cu urmatoarele scopuri:

Pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor si serviciilor dorite;
Pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam;
Pentru a va oferi acces la functionalitatile site-ului in calitate de utilizator inregistrat;
Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
Pentru a va transmite promotii, felicitari, cupoane cadou, mesaje publicitare sau de marketing privind activitatea eMENAJ.ro, in cazul in care v-ati exprimat acordul in acest sens;

Unde prelucram / gazduim datele:
Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societatii, gazduirea si stocarea datelor dvs. avand loc pe teritoriul Romaniei.

Cui furnizam datele dvs:
Datele dvs. cu caracter personal le furnizam altor companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat: furnizori servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate in acest document.

Deasemenea vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. Este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.

Cat timp pastram datele si ce drepturi aveti:
Vom stoca datele dvs. atata timp cat ni se cere prin lege, asadar daca nu exista nici o cerinta in privinta asta, le vom stoca doar atata timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre.
Totodata orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau stergerea acestora utilizand in acest sens optiunea disponibila de contact din cadrul site ului sau prin email la adresa contact@emenaj.ro.

Aplica codul ”eMENAJ10” produselor din categoria Fashion si beneficiezi de 10% REDUCERE !Alege din Oferta