Livrare si Retur

La https://emenaj.ro nu exista o valoare minima impusa pentru livrarea comenzilor la plata cu cardul.

Dupa plasarea comenzii dvs., veti primi automat un e-mail de confirmare. Livrarea produselor comandate se face prin curier rapid direct la usa dvs. in termen de 1 – 3 zile lucratoare. Veti fi contactat telefonic inainte de efectuarea livrarii de catre agentul firmei de curierat.

Metoda de livrare:

*Curier Rapid, costul de livrare se calculeaza in functie de greutatea coletului:
-transport STANDARD 20 Ron( 3 Kg INCLUSE ) oriunde in ROMANIA;
-coletele ce depasesc cele 3 Kg incluse vor fi taxate suplimentar 1 Ron / Kg in functie de greutatea fiecarui colet;
-comenzile de minim 249 Ron beneficiaza de transport GRATUIT;

Comenzile plasate sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp, acestea fiind onorate in ordinea intrarii si in limita stocului disponibil din depozitul nostru sau al furnizorului!

ATENTIE:
COMENZILE CARE NU SUNT CONFIRMATE TELEFONIC / EMAIL DUPA PLASARE, NU VOR FI LIVRATE!
NE REZERVĂM DREPTUL DE A NU MAI EXPEDIA COMENZI PERSOANELOR CARE NU ȘI-AU ÎNDEPLINIT OBLIGAȚIILE CONTRACTUALE SAU PE CONTUL CĂRORA S-A INREGISTRAT O COMANDA A CĂREI LIVRARE NU A PUTUT FI EFECTUATĂ CU SUCCES.

Politica de inlocuire:

Pentru a inlocui produsele achizitionate de la S.C. Proeka Concept S.R.L., este necesar sa completati formularul, inlocuirea generand o taxa de transport tur / retur, taxa ce va fi suportata de catre dvs.

Politica de retur:

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice!

Pentru a returna produsele achizitionate de la S.C. Proeka Concept S.R.L., este necesar sa completati formularul. Returnarea poate interveni in cazul in care considerati ca produsele nu sunt conforme cu specificatiile de pe https://emenaj.ro, prezinta deteriorari sau au fost livrate gresit ( fara a respecta comanda efectuata ).

Produsele trebuie sa fie ambalate corespunzator( intr-un mod in care sa nu afecteze integritatea produselor, in ambalajul original al producatorului exact cum v au fost livrate si insotite de bon / factura fiscala care v a fost emisa ). Sunteti responsabil pentru orice diminuare a valorii produselor rezultata din manipularea acestora conf. OUG nr. 34/2014.

Perioada de returnare:
Consumatorul are dreptul sa notifice telefonic sau prin e-mail comerciantul ca renunta la cumparare in termen de 14 zile de la primirea coletului fara penalitati sau invocarea vreunui motiv … asa cum prevede legislatia romaneasca.

Puteti returna coletul cu orice Curier Rapid doriti, costul acestuia fiind suportat de catre dvs conform art. 14 din OUG 34/2014, iar noi in termen de 14 zile de la receptionarea coletului vom rambursa suma aferenta produselor pe care am primit-o de la dvs fara costul transportului( acesta fiind un serviciu efectuat deja ) in contul bancar indicat de dvs. fara a va percepe comisioane pentru aceasta operatiune.

ATENTIE: NU expediati catre noi coletele retur cu ramburs( plata la destinatar ), sau prin Posta Romana deoarece NU LE VOM RECEPTIONA!

NU pot fi returnate urmatoarele tipuri de produse:
Din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care nu au fost sigilate de consumator (produse cosmetice sau de ingrijire personala daca au fost utilizate, desigilate sau testate).

Pentru aceste tipuri de produse nu exista un drept de retragere conform art. 16 din OUG 34/2014.

Aplica codul ”eMENAJ10” produselor din categoria Fashion si beneficiezi de 10% REDUCERE !Alege din Oferta