Comanda si Plata

Prin intermediul https://emenaj.ro puteti plasa comanda online, telefonic sau prin email.

Comanda online:
In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator in sectiunea „Cont”, completand formularul de inregistrare prezent in pagina.
In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il comandati fie gasit prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile / subcategoriile de produse, sau prin folosirea campului de cautare, utilizeaza „Adauga in cos” iar produsul selectat va fi adaugat direct in cosul de cumparaturi.
Aici puteti sa: vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatea de produse pe care doriti sa le achizitionati, sa renuntati la unul / toate produsele adaugate in cos, sau continuati procesul de cumparare prin parcurgerea paginii de comanda dupa ce v-ati asigurat ca datele introduse( nume, adresa, modalitate de plata ) sunt corecte si totodata sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, puteti utiliza „Plaseaza comanda”.

Comanda telefonica:
Sunati la 0720 837 857 si un consultant va prelua comanda dvs. Comenzile telefonice putand fi efectuate de luni pana sambata intre orele 09:30 – 18:30.
Date necesare comenzii: Nume / Prenume, Adresa( Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, Interfon daca e cazul ), denumirea sau codul produsului.

Comanda prin email:
Puteti trimite comanda dumneavostra pe email la contact@emenaj.ro
Date necesare comenzii: Nume / Prenume, Adresa( Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, Interfon daca e cazul ), denumirea / codul sau link ul produsului.

Cum Platesc:

Pe site-ul https://emenaj.ro puteti cumpara produsele folosind urmatoarele instrumente de plata:

1.Ramburs la livrarea coletului:
Contravaloarea produselor comandate va fi achitata curierului chiar la livrarea coletului la adresa specificata de dvs. in comanda.

2.Ordin de plata( transfer bancar ):
Este nevoie ca dupa finalizarea comenzii sa va salvati datele noastre bancare afisate in pagina de confirmare pentru a putea efectua transferul bancar. ATENTIE: livrarea coletului urmand a fi efectuata dupa confirmarea transferului( contravaloarea totala a comenzii ) in contul nostru.

3.Online cu card bancar:
S.C. Proeka Concept S.R.L. deținătoarea https://emenaj.ro incaseaza online contravaloarea produselor sale prin intermediul serviciului de plata online a procesatorului de plăți Netopia MobilPay ( Visa / Visa Electron / Maestro / MasterCard ).

Daca ati ales metoda de plata „Online cu cardul de credit sau de debit” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dvs. in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit / debit emise sub sigla Visa si MasterCard ( Visa / Visa Electron si MasterCard / Maestro ) se efectueaza prin intermediul sistemului 3D Secure elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic la comerciant.
3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Aplica codul ”eMENAJ10” produselor din categoria Fashion si beneficiezi de 10% REDUCERE !Alege din Oferta