Balsamul Coccolino cu o formulă imbunatatita a carui parfum dureaza mai mult timp

Balsam de rufe Coccolino Creations 3

Un brand cu traditie, cunoscut pentru efectul de moliciune si pufosenie pe care îl are asupra rufelor cât şi prin faptul că este simbolizat de un personaj îndrăgit, ursuleţul Coccolino. Imbracă hainele în multă prospețime, strălucire și catifelare având astfel grijă atât de rufe cât și de cei dragi ție.

Creat special de ursuleții experți în prospețime și pufoșenie, Coccolino te poartă pe briza zilelor de vară cu fiecare spălare oferind hainelor tale preferate prospețime de lungă durată, un parfum fabulos dar și o super-pufoșenie garantată. Minunat pentru țesături ajută la menținerea culorilor și a strălucirii hainelor, păstrându-le ca noi pentru mai mult timp făcându-le astfel mai ușor de uscat și de călcat.

Revigorează-ți rufele și alintă-ți simțurile cu gama Coccolino Creations Snapdragon & Patchouli, Passion Flower & Bergamot, Purple Orchid & Blueberries, Water Lily & Pink Grapefruit, Tiare Flower & Red Fruits, Vanilla & Gold Orchid cu o formulă imbunatatita ce se bucură de un ambalaj premium și cu 100% mai mult parfum în fiecare picătură. Tehnologia noii game ajută la păstrarea parfumului mai mult timp având la bază micro-capsule care se fixeaza in tesatura si se sparg la orice mişcare eliberand parfum pe o durată mai lungă ce te va însoți zi după zi.

Iubitorilor de parfumuri florale, parfumuri care evocă eleganța simplității, Coccolino le oferă posibilitatea de a alege între trei noi esențe unice: Jasmine, Blue Splash și Adiere de Primavara. Nota distinctivă și fermecătoare a parfumului fiecărei flori este surprinsă separat in cel mai concentrat balsam de rufe si îți oferă cu doar un strop cea mai intensă prospețime întâlnită vreodată.

Coccolino este unul dintre cele mai îndrăgite branduri şi unul dintre liderii pieţei de balsamuri de rufe care întotdeauna a inovat şi a răspuns nevoilor consumatorilor săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *